transport rutier

Societatea Elvada Company oferă soluții flexibile de transport rutier de marfă cu greutăți cuprinse între 0,5 si 40 tone, adaptate la necesitățile clientului pentru încarcaturile colective, parțiale sau totale.  Oferim servicii complete de transport la standarde înalte, ce satisfac cu succes nevoile clienților noștri.

Rețeta unei livrări rapide și sigure în Romania necesită, în primul rând, doua elemente: o echipa de specialiști și un grad de experiență ridicat. În al doilea rând necesită posibilitatea de a oferi solutii rapide și eficiente indiferent de solicitare. Echipa Elvada vi le ofera pe ambele, fie că e vorba de transporturi în regim de grupaj sau complet, cu un mare simț de responsabilitate pentru marfa dumneavoastră.

Oferim soluții eficiente într-un timp scurt pentru orice tip de transport, asigurându-va o expediție finalizată întotdeauna cu succes. Compania noastră operează plecări zilnice și se asigură în permanență că bunurile sunt manevrate în condiții optime.

În ceea ce privește trasportul rutier internațional, Elvada este o companie recunoscută în transportul rutier european și vă oferă, în permanență, sprijin profesional și asistență pentru dezvoltarea și consolidarea afacerilor dumneavoastră. Printre avantajele oferite de compania noastră se inscriu: un număr crescut de rute directe de import și export, cu plecari săptamanale; colectări și livrări oriunde în Europa, dar și în Turcia, Maroc și Republica Moldova;

  • Livrări door-to-door;
  • Monitorizare transportului de către personalul nostrum până la finalizare;
  •  Servicii vamale, declarații intrastat și depozitare