Preloader Close
Awesome Image

Transport Rutier

Principalul mijloc de transport al mărfurilor în siguranță și la timp
Awesome Image

Prezentare

Suntem determinați să oferim servicii de transport ce ne diferențiază de competitori. Prestăm servicii de transport rutier de peste 16 ani și înțelegem cât de important este că marfă ta să ajungă la destinație în siguranță și la timp. Echipa noastră este formată din șoferi profesioniști cu experiență și coordonatori ce optimizează rutele, pentru a reduce costurile de transport.

Flota proprie de peste 30 de camioane, parte din procesul logistic de transport, constituie un avantaj pentru afacerea ta. Oferim clienților noștri costuri reduse pentru tot procesul de transport datorită pachetului complet de servicii prestate precum : depozitare, manipulare mărfuri cu ajutorul utilajelor proprii, reprezentare directă în procesul de vămuire și altele.

Camioanele noastre sunt prevăzute cu sisteme ce reduc emisiile de carbon și au un impact minim asupra mediului înconjurător și totodată reduc costurile datorită consumului mic de combustibil. Coordonatorul nostru pentru operațiunea de transport este disponibil 24/7 și monitorizează in timp real parcursul mărfurilor până la destinație cu ajutorul sistemelor GPS montate pe fiecare vehicul.

Suntem încântați să anunțăm extinderea serviciilor noastre pentru a include transportul de mărfuri periculoase ( Certificarea ADR cuprinde toate clasele de marfuri periculoase, inclusiv substante si obiecte explozive) – o altă etapă de hotar în angajamentul nostru de a furniza soluții logistice complete.

Certificare ADR (marfuri periculoase) - [Vizualizează]

Beneficii importante

  • - One-stop shop pentru transport domestic și internațional
  • - Schimburi de containere cu toate liniile maritime și căile ferate
  • - Protecție financiară a încărcăturii în cazuri de deteriorare în baza poliței CMR
  • - Containere frigorifice speciale pentru transportul de bunuri perisabile
  • - Autorizații pentru transport agabaritic precum și escortă unde este cazul
  • - Camioane moderne și prietenoase cu mediul
  • - Politica companiei noastre este de a prioritiza sustanabilitatea și de a respecta mediul în toate operațiunile noastre logistice.

Marfuri Periculoase

Costuri Transparente

Timp scurt de asteptare

Experiență în domeniu

Coordonator transport rutier

DANIEL GEOGE