Preloader Close
Awesome Image
Scurt Istoric

Elvada Company

Fondată în 2006, Elvada Company a devenit una din companiile de top ale României în ceea ce privește prestarea de servicii de logistică. Datorită poziționării strategice într-unul din cele mai importante porturi din Europa de Est, în orașul Constanța, am adunat resurse și ne-am dezvoltat rapid pentru a presta un serviciu logistic de la A la Z.

Compania noastră este recunoscută internațional ca și prestator de servicii de logistică inovative, având acces la o rețea globală de parteneri în domeniu.

Obiectivul nostru principal constă în planificarea și executarea unor proiecte de logistică sustenabile, folosind resursele proprii, astfel oferind un pachet complet pentru livrarea bunurilor în regim "door to door".

Indiferent în ce etapă a lanțului de aprovizionare se află proiectul tău, echipa noastră poate aplica soluțiile optime privind finalizarea acestuia.

Serviciile noastre de logistică sunt unice și reprezintă un avantaj pentru clienți deoarece avem propriul departament de vămuire, flotă proprie de camioane și utilaje și propriul depozit.

Autorizați de A.N.S.V.S.A și A.N.F

Departamentul nostru de vămuire este la zi cu cerințele tehnice, de sănătate, de siguranță și de mediu pentru produsul dumneavoastră și va oferă suport pentru a le certifica. Certificatele fitosanitare sunt necesare pentru importul de: fructe proaspete, legume, alte materiale vegetale și mărfuri compuse din produse de origine animală.

Awesome Image
Awesome Image
Valorile noastre

Determinați

Suntem determinați să păstrăm reputația dobândită național și internațional, oferind servicii premium de logistică
Valorile noastre

Creativi

Echipa noastră analizează toate aspectele logistice, personalizând un pachet de servicii conform nevoilor tale
Valorile noastre

Conectați

Datorită activității noastre de peste 16 ani în domeniul logistic, suntem conectați la o rețea globală de parteneri
De ce Noi?

Motive pentru care vei alege
Serviciile Elvada

Depozitare -Antrepozitare

+45,000m2 spațiu pentru depozitare marfă
01

Reprezentare Vamală

Reprezentare directă în față instituției vamale
02

Transport rutier, maritim și aerian

Dispunem de toata gama de servicii de transport
03

Utilaje pentru constructii

Gama completă de utilaje pentru orice operațiune
04

Prioritizăm sustenabilitatea în logistică​

La fiecare proiect logistic avem în vedere să reducem amprenta ecologică a operațiunilor, precum emisiile de CO2, poluarea fonică și prevenția posibilelor accidente. Constant căutăm soluții pentru un echilibru între creșterea financiară , îngrijirea mediului și sănătatea populației.

Certificări

Certificări și diplome