transport maritim

Anii de experiența au demonstrat faptul că descrierea tradițională a unui “agent ce derulează transporturi și întocmește documentația aferentă” nu mai este potrivită pentru natura și gama variată de activități pe care acest rol îl presupune astăzi.

Pentru că facem parte dintr-o rețea globală diversificată, din punctul de vedere al serviciilor oferite, suntem partenerul dumneavoastră ideal pentru organizarea transporturilor maritime. Serviciile oferite de echipa Elvada sunt de transport maritim FCL (Full Container Load) cât și LCL (Less than Container Load) putând a fi perfect combinate cu celelalte servicii oferite de noi: transport rutier,in regim containerizat sau prelata, transport feroviar cât și manipulare de marfă, pentru a oferi soluții corespunzătoare transportului intermodal.

Prin solutiile noastre inovatoare aveți flexibilitate atât în ceea ce privește mărfurile de import, cât și cele de export. Cu o echipa de specialiști, și o experiență amplă, vă punem la dispoziție soluții personalizate pentru mărfuri speciale sau agabaritice, printre care se numara:

  • Solutii integrate de livrare;
  • Perioada fixă de tranzit și spațiu garantat pentru depozitarea mărfurilor;
  • Servicii door-to-door, port-to-port și door-to-port;
  • Sistem de monitorizare online.