Preloader Close
Awesome Image
Awesome Image
scurtă prezentare

Servicii comerț

Compania noastră activează în domeniul logistic pe plan internațional și intermediază cu succes achiziționarea produselor de la furnizori din orice locație globală pentru terțe companii. Intermedierea se realizează atât în baza unor comenzi deja plasate, cât și acționând în numele clientului.

Logistica de transport include planificarea gestionării și implementării procedurilor necesare pentru a crea cea mai eficientă operațiune din punct de vedere al sustenabilității proiectului și costuri cât mai reduse.

Din punct de vedere al procesului de comerț internațional, transportul logistic este adesea confundat cu transportul mărfurilor din punctul de origine în punctul de destinație. Transportul logistic include în primul rând un manager de logistică, care trebuie să ia decizii legate de ambalare, containerizare, asigurare, depozitare, import/export, reglementări și verificări în mai mulți pași pentru a evita posibile daune de marfă.

Echipa noastră se ocupă de toate aspectele logistice de la A la Z , analizează riscurile și propune soluții personalizate nevoilor tale.
Flota Camioane
0+
Beneficii clienți

Avantaje importante

01

Depozitare - Antrepozitare

+45,000m2 spațiu de depozitare acreditat
02

Formalități vamale

Reprezentare directă în procesul de vămuire
03

Livrare eficientă

Rețea globală cu resurse nelimitate
04

Finanțare

Finanțare pentru clienții selectați
05

Soluții Personalizate

Soluții eficiente pe termen lung sau scurt
06

Logistică de la A la Z

Multiple certificări în domeniul logistic

Servicii și obiective logistice

Awesome Image

Mereu Activi

Awesome Image

Clienții noștri ne aleg datorită atenției și importanței pe care le acordăm în optimizarea procesului logistic, minimalizarea costurilor și scurtarea timpului de execuție. Pe parcursul activității noastre am intermediat tranzacționarea unei game variate de bunuri precum materiale de construcții, biciclete electrice, produse perisabile etc

Aspecte principale:

Elvada Company se ocupă de procesul logistic de transport de la A la Z, fără să fii nevoit să apelezi la o terță persoană pentru servicii adiționale.

Experiența cumulată de la începutul formării companiei a dus la crearea unei baze de contacte a traderilor de rang internațional .

Plan de rezervă în caz de urgență și personal experimentat ce poate soluționa orice piedică apărută pe parcursul transportului.

Procesul de vămuire este asigurat de personal calificat și cu experiență în domeniu

Depozitele noastre pot fi folosite ca și centre de redistribuire a produselor tale folosind flota proprie de peste 30 de camioane.
Awesome Image
Sustenabilitate în logistică
Prioritizăm sustenabilitatea și respectăm mediul în toate operațiunile logistice
Awesome Image
Protecție financiară
Asigurăm marfa împotriva degradării pe timpul transportului conform cu polița de CMR
Branduri reprezentate

Redistribuitori biciclete "e-bikes"

Asia Kingston (HK) Limited

Cu o experiență de peste 12 ani Asia Kingston Ltd. Piețele acoperite de Asia Kingston Ltd. includ Europa, America, Asia și Orientul Mijlociu.

Elektro Mobile Deutschland GmbH

Cu o experiență de peste 15 ani, varietatea de vehicule electrice si accesorii pe care le oferă este cu adevărat impresionantă.

‘T Fietshokje

Cea mai mare colecție de biciclete cu o gamă largă de accesorii și piese de schimb.

RKS Motor

Lider de brand în industria motocicletelor din Turcia, RKS dispune de o unitate de producție de 20.000 m², cu 200 de angajați.

V-Bike

Pe lângă bicicletele electrice de bună calitate, compania V-Bike răspunde și nevoilor clienților pentru servicii precum întreținerea și repararea produselor la sediul atelierelor de asistență.

Merida

Importator și distribuitor italian de biciclete: Full Suspension, Hardtail, Road Fitness și Trekking, precum și componentele potrivite și accesorii de calitate.  

Vogue Bike

Europe Cycle Company BV este o afacere de familie fondată în 2007, care produce cu succes biciclete pentru piața europeană de mai bine de 10 ani.
REPREZENTANT COMERȚ

ANDREEA DICU